Lekker lang thuis wonen

Vroeger was het een helder toekomstbeeld; wie oud was, verhuisde naar een kamer in het verzorgingshuis. Kamers aan twee kanten van de lange gangen, oranje vloerbedekking en weinig tot geen invloed meer over je eigen leven. Deze tijd is gelukkig aan het veranderen.

Lekker lang thuis wonen, dat wil iedereen wel. Vroeger was het een helder toekomstbeeld; wie oud was, verhuisde naar een kamer in het verzorgingshuis. Kamers aan twee kanten van de lange gangen, oranje vloerbedekking en weinig tot geen invloed meer over je eigen leven. Deze tijd is gelukkig aan het veranderen. Alleen de mensen die intensieve 24-uurszorg nodig hebben, worden nog opgenomen in een verpleeghuis. Vitale ouderen blijven vaak lang thuis wonen, vaak zelfstanding of met ondersteunende dienstverlening van zorgaanbieders als dit nodig is.

Verzorgingshuis in eigentijds jasje

Bij wonen en zorg wordt nog te vaak gedacht aan de traditionele verzorgingsinstellingen. Wonen en zorg kan tegenwoordig echter op verschillende manieren georganiseerd worden. Dit kan beschut wonen zijn in een zorgcomplex zijn, maar ook gewoon bij u thuis.

Lekker lang thuis wonen, zelfstandig en veilig, is de wens van iedereen

Beschut wonen 

Bij Wonen plus zorg hebben wij een ruim aanbod in Friesland, Groningen en Drenthe van de tussenvorm  zorg-appartementen of appartementen voor verzorgd wonen of beschut wonen.

Bekijk het aanbod

Over Wonen plus Zorg

Zelfstandig wonen met ondersteunende zorg. Wonen + Zorg is hét platform van Noord-Nederland voor een compleet aanbod van woningen in combinatie met zorg, of waar wonen met zorg mogelijk is. Wonen op een fijne plek met veel sociaal contact. Wonen en alle benodigde zorg van de beste kwaliteit op één plek.

Blijf op de hoogte van het aanbod