Wat is Wonen plus Zorg?

Wat is Wonen plus Zorg?

Hét platform van Noord-Nederland voor een compleet aanbod van woningen in combinatie met zorg.

Wat is Wonen plus Zorg?

Wonen plus Zorg

is hét platform van Noord-Nederland voor een compleet aanbod van woningen in combinatie met zorg, of waar wonen met zorg mogelijk is. Bent u op zoek naar een woning waar u zelfstandig kunt wonen maar waar wel de mogelijkheid is om de zorg te ontvangen die u nodig heeft? Dan bent u bij Wonen plus Zorg aan het juiste adres. Wonen plus Zorg heeft een groot aanbod van zelfstandige seniorenwoningen in Friesland, Groningen en Drenthe. In deze woningen is mogelijk om zorg te ontvangen op de manier waarop u dat nodig heeft. Of dit nu weinig is of veel, regelmatig of af en toe, bij Wonen plus Zorg is het allemaal mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen thuis moet kunnen blijven wonen onafhankelijk of mensen ouder worden. Daarom werken wij samen met een groot aantal zorgpartijen in Noord-Nederland die bewoners van onze woningen van zorg op maat kunnen voorzien. Op deze manier hoeft ouder en zorgbehoevender worden niet meer te betekenen dat mensen niet zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Heeft u uw ideale woning al gevonden? Zoek het hier.

Waarom Wonen plus Zorg?

Wij geloven dat Wonen plus Zorg zich onderscheidt met de best denkbare begeleiding als het gaat om keuzes waarin wonen en zorg verbonden zijn. Dit doen wij door kwalitatief sterke zorgwoningen aan te bieden op basis van partnerschap met zorgpartijen, instellingen en corporaties. Met de kennis van de woningmarkt en de behoeften in de zorg leveren wij u met persoonlijke aandacht een optimale woonomgeving. Op die manier wordt het kiezen van wonen plus zorg een vorm van maatwerk dat het beste zal bieden wat bij uw levensloop past.

Informatievoorziening

Daarnaast is er vaak nog veel onduidelijkheid over de wet- en regelgeving, trends, ontwikkelingen en andere zaken omtrent seniorenwoningen. Wonen plus Zorg wil daarom als hét platform in Noord-Nederland u ook voorzien van alle belangrijke informatie die u nodig heeft in de zoektocht naar uw ideale woning.