Woonzorgcentrum in Noord-Nederland

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen is een wens van iedereen. Daarom hebben wij bij Wonen + Zorg onze seniorenwoningen hierop ingericht. Veilig, ruim en van alle gemakken voorzien. En hebt u zorg nodig? Dan kunt u die ontvangen op de manier en in de mate die u nodig heeft. Bij Wonen + Zorg vindt u....

Wonen in een woonzorgcentrum?

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen is een wens van iedereen. Daarom hebben wij bij Wonen + Zorg onze seniorenwoningen hierop ingericht. Veilig, ruim en van alle gemakken voorzien. En hebt u zorg nodig? Dan kunt u die ontvangen op de manier en in de mate die u nodig heeft. Bij Wonen + Zorg vindt u volledig zelfstandige seniorenwoningen in Friesland, Groningen en Drenthe. Bent u op zoek naar een woning in een woonzorgcentrum? Dan bent u bij Wonen + Zorg ook aan het goede adres. Wij hebben namelijk ook een groot aantal woningen in woonzorgcentra in ons woningaanbod. Denk bijvoorbeeld aan de locaties Eezicht in Leeuwarden, Saxenstate in Franeker of Het Holthuys in Annen. Wat voor seniorenwoning u ook zoekt, bij Wonen + Zorg vindt u altijd een woning die het beste bij u past.

Zelfstandig wonen in een woonzorgcentrum met zorg binnen handbereik

Wij werken samen met verschillende zorgpartners. Zij bieden u veel verschillende mogelijkheden. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van verzorging, verpleging, begeleiding en zorgen ervoor dat u de regie behoudt over uw eigen leven. Op deze manier kunt u de zorg ontvangen die u nodig heeft, op het moment dat u dat nodig heeft. Met zijn allen doen we er echt alles aan om u een echt huis te bieden waarin wonen en zorg naadloos in elkaar over lopen. Kiest u bijvoorbeeld voor een woning in een woonzorgcentrum, dan zijn er mogelijkheden van incidentele zorg tot aan 24-uurs zorg.

Aanbod woningen

Benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben aan huurwoningen? Bekijk hieronder ons aanbod voor een overzicht van alle seniorenwoningen in Friesland, Groningen en Drenthe. Zoekt u een woning in een woonzorgcentrum? Die vindt u hier ook. In ons aanbod kunt u door middel van een filterselectie een voor u ideale woning vinden.

Bekijk hier ons aanbod

Over Wonen plus Zorg

Zelfstandig wonen met ondersteunende zorg. Wonen + Zorg is hét platform voor een compleet aanbod van seniorenwoningen in Friesland, Groningen en Drenthe in combinatie met zorg, of waar wonen met zorg mogelijk is. Wonen op een fijne plek met veel sociaal contact en met alle benodigde zorg van de beste kwaliteit op één plek.