Seniorenwoning in Friesland

Zoekt u een seniorenwoning in Friesland? Dat kunnen wij goed begrijpen. Friesland is namelijk niet zomaar een provincie, het is een provincie zoals geen ander. Kijk bijvoorbeeld naar de Friese taal, deze is uniek! Ook de Friese vlag met de bekende pompeblêdden wordt door iedereen herken

Zoekt u een seniorenwoning in

Friesland?

Dat kunnen wij goed begrijpen. Friesland is namelijk niet zomaar een provincie, het is een provincie zoals geen ander. Kijk bijvoorbeeld naar de Friese taal. Deze is uniek, er zijn geen andere provincies in Nederland die kunnen zeggen dat ze ook een eigen taal hebben. Ook de Friese vlag met de bekende pompeblêdden wordt door iedereen herkent. De Elfstedentocht, skutsjesilen, de Waterpoort in Sneek, zomaar een aantal dingen die Friesland zeer bekend en geliefd maken.

 

Friesland in cijfers

Daarom zijn er ook veel mensen die in Friesland willen wonen of dat al doen. Of u nu in een stad wilt wonen zoals Leeuwarden (108.000 inwoners) of Heerenveen (29.000 inwoners) of in een kleiner dorp als Menaldum (2700 inwoners) of Dronrijp (3500 inwoners), er is voor iedereen een ideale seniorenwoning in Friesland te vinden.

 

Wonen in Friesland

Friesland is ook een zeer mooie provincie om heerlijk te kunnen genieten van uw oude dag. Geniet van de prachtige natuur en de Friese meren of juist van de charme van knusse stadjes en dorpen. Is uw huidige woning te groot of bent u op zoek naar meer gemak en comfort en de mogelijkheid tot het ontvangen van de zorg die u nodig heeft? Dan bent u bij Wonen + Zorg aan het goede adres. Wonen + Zorg heeft namelijk een groot aanbod aan seniorenwoningen en daarmee de seniorenwoning in Friesland die bij u past. In deze woningen kunt u zelfstandig wonen en daarbij de zorg ontvangen die u nodig heeft. Daarnaast kunt u gemakkelijk sociale contacten opdoen en worden er vaak activiteiten georganiseerd om het woon plezier zo groot mogelijk te maken. In een seniorenwoning in Friesland van Wonen + Zorg is het prettig, comfortabel en bovenal beschermd wonen.

 

Wilt u ook graag van uw oude dag genieten in Friesland? Bekijk dan hier ons aanbod of lees meer over wie zijn en wat we voor u kunnen doen.