Dignis Zorg Thuis

Dignis Zorg Thuis

Woont u in Annen of Norg en zou u graag thuis willen blijven wonen, maar heeft u daarvoor zorg en ondersteuning nodig? Dan staan de teams van Dignis Zorg Thuis Drenthe voor u klaar om u te helpen. Wat kan Zorg Thuis van Dignis u bieden?

Dignis Zorg Thuis

Woont u in Annen of Norg en zou u graag thuis willen blijven wonen, maar heeft u daarvoor zorg en ondersteuning nodig? Dan staan de teams van Dignis Zorg Thuis Drenthe voor u klaar om u te helpen.

Wat kan Dignis Zorg Thuis u bieden

U kunt bij de Dignis Zorg Thuis teams terecht voor de volgende zaken:

  • Verzorging
  • Verpleging
  • Begeleiding

Dignis Zorg Thuis Teams

De Dignis Zorg Thuis Teams kunnen u ondersteunen met alledaagse zaken zoals opstaan, wassen en aankleden, maar ook eten en drinken. Ook voor verpleging komt Dignis bij u thuis voor bijvoorbeeld de behandeling van een wond of het helpen met een stoma. Verder kan Dignis u ook helpen bij het innemen van uw medicijnen en wanneer dit nodig is, bij het geven van injecties. Daarnaast zorgt Dignis ook goed voor uw naasten door ook goede begeleiding, ondersteuning en instructie aan hen. Zo begeleidt Dignis u en uw naaste(n) bij bijvoorbeeld het omgaan met uw situatie. Wanneer de situatie er om vraagt, dan zal Dignis meer zorg en begeleiding voor u regelen.

 

De Dignis Zorg thuis teams zijn kleine vaste teams die ondersteuning en zorg bieden. Dit doen zij vanuit een zorgpost in het woonzorgcentrum bij u in de buurt. Dit gebeurd 24 uur per dag, 7 dagen in de week. U ontvangt de begeleiding en zorg die bij uw situatie past en natuurlijk waar u behoefte aan heeft. Dignis staat dus altijd voor u klaar.

Aanbod

Bent u benieuwd welke zorgwoningen met de zorg van Dignis Wonen plus Zorg aanbiedt? Kijk dan in ons zorgwoningen aanbod. Naast Dignis heeft Wonen plus Zorg nog meer zorgpartners. Wilt u weten welke dit zijn of wilt u meer weten over onze andere zorgpartners? Lees hier dan meer over zorggroep Palet, Patyna, zorggroep Drenthe of zorggroep Liante.