Palet zorggroep

Palet zorggroep

Palet is een professionele en innovatieve zorgorganisatie die zich voornamelijk in Noordwest Friesland bevindt. Palet biedt u ondersteuning op gebieden zoals wonen, thuiszorg, dienstverlening, verzorging en verpleging. Met haar expertise op deze gebieden biedt Palet u een helpende hand.

Palet zorggroep

Palet is een professionele en innovatieve zorgorganisatie die zich voornamelijk in Noordwest Friesland bevindt. Ze biedt u ondersteuning op gebieden zoals wonen, thuiszorg, dienstverlening, verzorging en verpleging. Met haar expertise op deze gebieden biedt Palet u een helpende hand die ervoor kan zorgen dat u zo lang mogelijk comfortabel thuis kan blijven wonen.

Wat kan Palet u bieden

Op het gebied van zorg en ondersteuning kan Palet u alles bieden. Zo kunt u denken aan gezellige activiteiten en handige diensten maar ook aan specialistische zorg of speciale behandeling. De medewerkers van Palet kunnen met hun kennis en ervaring de juiste ondersteuning bieden die ervoor zorgt dat u op uw vertrouwde plek oud kunt worden. En mocht het nu echt niet lukken om thuis te blijven wonen, dan bent u altijd van harte welkom in een van de woonzorgcentra van Palet zoals u hier bij Wonen plus zorg kunt vinden. Kortom, met Palet kunt u leven zoals ú dat wilt.

Belevingsgerichte zorg van Palet

Bij Palet houden ze van uitdagingen en zien zij het dan ook als een uitdaging om ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die perfect aansluit bij uw beleving en ervaring. Dit noemen ze bij Palet belevingsgerichte zorg. Dit betekent dat u de regie houdt en dat Palet zorgt voor goede zorg.

 

Wat houdt dit precies in:

  • U houdt de regie over de zorg
  • Beslissingen worden altijd samen genomen
  • Uw mening is net zo belangrijk als die van Palet
  • U krijgt professionele zorg op maat

 

Wilt u zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en daarbij de ondersteuning krijgen die zo goed mogelijk aansluit bij uw beleving en ervaring? Dan bent u bij Palet aan het goede adres.

Aanbod

Bent u benieuwd naar de woningen waar de zorg van Palet aanwezig is? Kijk dan in ons woningaanbod.