Patyna

Patyna

Heeft u thuis hulp nodig? Dan is Patyna er voor u! Patyna ondersteunt u bij al uw dagelijkse verzorging. Hierbij kan men denken aan wassen en aankleden. Zijn er verpleegkundige handelingen nodig, dan kan Patyna u daar ook bij helpen. Zo kan Patyna u helpen bij wondbehandelingen of het innemen van uw medicijnen.

Wat kan Patyna u bieden?

Heeft u thuis zorg en hulp nodig? Dan is Patyna er voor u! Patyna ondersteunt u bij al uw dagelijkse verzorging. Hierbij kan men denken aan wassen en aankleden. Zijn er verpleegkundige handelingen nodig, dan kan Patyna u daar ook bij helpen. Zo kan Patyna u helpen bij wondbehandelingen of het innemen van uw medicijnen.

 

Fusie naar Patyna

Patyna is een nieuwe zorgorganisatie die in 2016 is ontstaan door de fusie van zorgorganisaties Plantein en Tellens. Hierdoor konden cliƫnten gebruik maken van een totaal aanbod bij Patyna. De naam Patyna is afgeleid van het woord patina, wat een soort waas van ouderdom is, of de prachtig doorleefde uitstraling dat iets kan hebben door de invloed van tijd.

 

Kleine teams bij Patyna

De thuiszorgmedewerkers van Patyna werken in kleine teams. Dit zorgt ervoor dat u altijd vaste en bekende gezichten om u heen heeft, wel zo prettig en persoonlijk natuurlijk. Wilt u in aanmerking komen voor thuiszorg, dan heeft u een indicatie nodig. Wilt u graag thuiszorg ontvangen, dan kunt u bij de dichtstbijzijnde locatie van Patyna terecht om uw thuiszorg te regelen. Daar wordt dan alles voor u geregeld, van de indicatie tot en met de zorg die u nodig heeft.

 

Mocht u meer vragen hebben of op zoek zijn naar een passende oplossing. Dan denken ze bij Patyna graag met u mee. Voor andere vragen kunt ook altijd contact opnemen met Wonen plus Zorg 058 – 233 7 332. Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende woningen? Bekijk dan de verschillende opties in ons woningaanbod