Zorggroep Liante

Zorggroep Liante

Verhuizen naar een woonzorgcentrum is niet altijd nodig als u ouder wordt. Met de juiste hulp kan een verhuizing naar een woonzorgcentrum vaak uitgesteld worden en soms hoeft het helemaal niet plaats te vinden. Hierbij is vaak een steuntje in de rug al voldoende en dit steuntje wordt u geboden door Liante.

Zorggroep Liante

 

Wat kan zorggroep Liante u bieden?

Volgens zorggroep Liante is verhuizen naar een woonzorgcentrum is niet altijd nodig als u ouder wordt. Met de juiste hulp kan een verhuizing naar een woonzorgcentrum vaak uitgesteld worden en soms hoeft het helemaal niet plaats te vinden. Hierbij is vaak een steuntje in de rug al voldoende en dit steuntje wordt u geboden door Liante zorggroep. Het zit soms in kleine dingen zoals hulp bij het aankleden of douchen. En soms gaat het ook om grotere zaken zoals zorgbehandelingen. Bij Liante zorggroep assisteren ze u graag bij alle verschillende zaken omtrent uw persoonlijke verzorging.

De zekerheid van zorggroep Liante

Bij Zorggroep Liante kunt u zowel tijdelijk als langdurig gebruik maken van zorg aan huis. Wanneer u de keuze maakt voor Zorg Thuis, dan maakt u de keuze voor vaste medewerkers met veel ervaring in de ouderenzorg en die bekend zijn in de omgeving. Op deze manier kunnen ze al uw vragen beantwoorden en kunnen ze snel problemen verhelpen. Door het alarmeringssysteem van Zorggroep Liante staat u altijd in direct contact met de eigen deskundige medewerkers van Zorggroep Liante.

Aanvragen Liante Zorg Thuis

Heeft u verpleging of zorg aan huis nodig? Dan kunt u gerust contact opnemen met Zorggroep Liante. De wijkverpleegkundige zal dan bij u thuis langskomen om met u te bespreken welke zorg u nodig heeft. Zorg Thuis valt onder de basisverzekering waardoor u geen eigen bijdrage hoeft te betalen.

 

Bent u benieuwd naar wat Zorggroep Liante voor u kan doen en ik welke woningen de zorg door Liante geleverd wordt, kijk dan in ons woningaanbod of neem gerust contact op met Wonen plus Zorg 058 – 233 7 332