De Helling
Eestraat
8922 AB Leeuwarden
Zelfstandig wonen met zorg binnen hand bereik
Woonoppervlakte 71 m2
Slaapkamers 1
€ 534 - € 548
Zorg & Dienstverlening
  • Bewonerscommissie
  • Activiteitenprogramma
  • Persoonsalarmering
  • Huismeester
  • Zorgsteunpunt
  • Ontmoetingsruimte

Appartementencomplex De Helling bestaat uit 28 seniorenappartementen en is gelegen in de wijk Oldegalileën. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de zorg en dienstverlening binnen handbereik.

 

De appartementen hebben een ruime woonkamer met open of dichte keuken. U heeft de beschikking over één slaapkamer welke toegang tot het balkon/terras biedt. Ieder appartement heeft bovendien een eigen inpandige berging. De servicekosten bedragen € 47,00 per maand.

 

De Helling bestaat uit drie woonlagen en is voorzien van een lift. Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke fietsenberging en scootmobielruimte.

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang, of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

 

De Helling ligt aan de Dokkumer Ee en naast wijzorgcentrum Sint Jozef, hier vindt u ook het zorgsteunpunt van Palet. Openbaar vervoer, winkels en supermarkten zijn op loopafstand.

lees meer
Kenmerken
Soort object Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1981
Ligging In woonwijk, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Nabij centrum
Tuin Ja
Parkeren Nee
Inschrijven op de wachtlijst
Bij interesse kunt u zich ook inschrijven op de wachtlijst voor dit complex