De Triangel
A.M. van Schurmansingel
8801 JS Franeker
Zelfstandig wonen
Woonoppervlakte 72 m2 t/m 109 m2
Slaapkamers 1 tot 2
€ 641 - € 806
Zorg & Dienstverlening

  De Triangel is een kleinschalig appartementencomplex nabij het oude centrum van Franeker. Het complex is bestemd voor senioren die kiezen voor zelfstandig en comfortabel wonen in een prettige omgeving.

   

  De 16 appartementen (verdeeld over twee woonlagen) zijn ruim, gelijkvloers en levensloopbestendig. Het merendeel van de appartementen heeft twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een royale badkamer, bezoekerstoilet en provisieruimte. De servicekosten bedragen € 56,80 per maand.

   

  De Triangel beschikt over een besloten binnentuin, twee gemeenschappelijke dakterrassen en twee gezamenlijke fietsenbergingen. Tevens bevindt zich hier een ruimte voor het stallen en opladen van scootmobiels. De eerste verdieping is bereikbaar via een lift.

   

  Aan de aspecten die de veiligheid en het wooncomfort vergroten is in De Triangel veel aandacht besteed. De badkamervloeren zijn voorzien van anti-sliptegels en de kranen hebben temperatuurbegrenzers. Verder zijn er thermostatische douche-mengkranen en de sloten en het beslag op de deuren en ramen voldoen aan de eisen die het Politiekeurmerk bij de bouw stelde.

   

  Als u behoefte heeft aan dienstverlening of zorg biedt Zorggroep Tellens vanuit woonzorgcentrum Saxenoord in Franeker u vele mogelijkheden.

  lees meer
  Kenmerken
  Soort object Appartement
  Soort bouw Bestaande bouw
  Bouwjaar 2001
  Ligging Vrij uitzicht, Doorgaande weg
  Tuin Ja
  Parkeren Ja
  Inschrijven op de wachtlijst
  Bij interesse kunt u zich ook inschrijven op de wachtlijst voor dit complex