Drenningahof
Hearewei 37 t/m 155
9035 EK Dronrijp
Zelfstandig wonen met zorg binnen hand bereik
Woonoppervlakte 49 m2
Slaapkamers 1
€ 458 - € 551
Zorg & Dienstverlening
  • Bibliotheek
  • Bewonerscommissie
  • Activiteitenprogramma
  • Persoonsalarmering
  • Huismeester
  • Zorgsteunpunt
  • Ontmoetingsruimte

Appartementencomplex met zorg Drenningahof bestaat uit 60 seniorenappartementen, gelegen aan de Hearewei. U woont hier zelfstandig, maar zorg en dienstverlening zijn binnen handbereik.

 

De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een ruime woonkamer, dichte keuken, 1 slaapkamer, badkamer en zijn allen voorzien van een terras of balkon. Enkele appartementen zijn grondig gerenoveerd waardoor een royale woonkamer met open keuken is ontstaan. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, kookplaat en afzuigkap. De badkamer is vergroot en volledig vernieuwd en de slaapkamer is voorzien van schuifdeuren waardoor de ruimte optimaal benut wordt!

 

Tevens heeft u de beschikking over een eigen berging op de begane grond en een gezamenlijke fietsenberging. Het gebouw bestaat uit vier woonlagen en is voorzien van een lift.

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, persoonsalarmering en begeleiding. Door de bewonerscommissie en de vrijwilligers worden diverse activiteiten georganiseerd.

 

Naast de genoemde huurprijs betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 74,00 en een voorschot voor de stookkosten van € 71,50 per maand. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor dit appartement. U kunt een proefberekening maken op www.belastingdienst.nl.

lees meer
Kenmerken
Soort object Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1973
Ligging Vrij uitzicht
Tuin Ja
Parkeren Ja
Inschrijven op de wachtlijst
Bij interesse kunt u zich ook inschrijven op de wachtlijst voor dit complex