Eezicht
Eestraat
8922 JB Leeuwarden
Zelfstandig wonen met zorg binnen hand bereik
Woonoppervlakte 50 m2
Slaapkamers 1
€ 515 - € 530
Zorg & Dienstverlening
  • Bewonerscommissie
  • Activiteitenprogramma
  • Persoonsalarmering
  • Huismeester
  • Zorgsteunpunt
  • Ontmoetingsruimte

Appartementencomplex Eezicht in Leeuwarden bestaat uit 55 seniorenappartementen en is gelegen in de Bloemenbuurt. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met zorg en dienstverlening van Palet binnen handbereik.

 

De appartementen hebben een ruime woonkamer met open of dichte keuken. U beschikt over één slaapkamer, met toegang tot het terras of balkon. Ieder appartement heeft bovendien een eigen inpandige berging. Appartementencomplex Eezicht bestaat uit 5 woonlagen en is voorzien van een lift. De servicekosten bedragen € 75,00 per maand, daarnaast betaalt u een voorschot op de stookkosten van € 60,50 per maand.

 

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, persoonsalarmering, maaltijdservice, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling.

 

Eezicht is gelegen aan de Dokkumer Ee en heeft een binnendoorgang naar wijkzorgcentrum Sint Jozef. Hier vindt u ook het zorgsteunpunt van Palet. En er is een ontmoetingsruimte waar u deel kunt nemen aan het activiteitenprogramma of gewoon samen een kopje koffie kunt drinken. Openbaar vervoer, winkels en supermarkten zijn op loopafstand.

lees meer
Kenmerken
Soort object Aanleunwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1971
Ligging In woonwijk, Aan rustige weg, Aan water, Nabij centrum
Tuin Ja
Parkeren Ja
Inschrijven op de wachtlijst
Bij interesse kunt u zich ook inschrijven op de wachtlijst voor dit complex