Greftswâl
Greftswâl
9036 MA Menaldum
Zelfstandig wonen
Woonoppervlakte 80 m2
Slaapkamers 2
€ 400 - € 410
Zorg & Dienstverlening
  • Winkeltje
  • Activiteitenprogramma
  • Zorgsteunpunt
  • Pedicure
  • Kapper

Aan de Greftswâl in Menaam staan 6 2/1-kapwoningen voor senioren. Zelfstandig wonen met zorg en dienstverlening binnen handbereik.

 

De woningen beschikken over een dubbele woonkamer, waarvan één gebruikt kan worden als slaapkamer. Douche en toilet bevinden zich tevens op de begane grond. Naast de dichte keuken heeft u de beschikking over een bijkeuken/berging. Op de eerste verdieping heeft u naast de ruime overloop nog de beschikking over een royale tweede slaapkamer.

 

De woningen bevinden zich in het dorpscentrum van “Menaam” op loopafstand van woonzorgcentrum Nij Statelân. In het woonzorgcentrum kunt u gebruik maken van het restaurant, de winkel, kapsalon en pedicure. In Nij Statelân zijn ook het zorgsteunpunt en dagactiviteitencentrum van Palet gevestigd.

 

De servicekosten bedragen € 52,00 per maand, hiermee betaalt u o.a. voor tuinonderhoud, klein onderhoud en afvoer huisvuil.

 

Menaam beschikt over diverse voorzieningen en winkels. Bovendien is er een goede busverbinding met de omliggende dorpen en Leeuwarden.

lees meer
Kenmerken
Soort object Overige
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1971
Ligging In woonwijk, Aan rustige weg, Beschutte ligging
Tuin Ja
Parkeren Nee
Inschrijven op de wachtlijst
Bij interesse kunt u zich ook inschrijven op de wachtlijst voor dit complex