Nieuw Laarhof
Julianalaan
9471 EC Zuidlaren
Zelfstandig wonen
Woonoppervlakte 98 m2
Slaapkamers 2
€ 690,00
Zorg & Dienstverlening
  • Bibliotheek
  • Bewonerscommissie
  • Activiteitenprogramma
  • Ontmoetingsruimte

Aan de rand van het centrum in Zuidlaren is het appartementencomplex Nieuw Laarhof gelegen. Nieuw Laarhof bestaat uit twee gebouwen Julianalaan (37 appartementen) en Hofakkers (51 appartementen). U woont hier zelfstandig.

 

In de Hofakkers is een gemeenschappelijke ruimte waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Rondom de gebouwen zijn openbare parkeervoorzieningen en ieder gebouw beschikt over een gemeenschappelijke fietsenberging met aansluitingen voor de electrische fietsen.

 

De Julianalaan bestaat uit vier woonlagen met drie-kamerappartementen. De woonkamer beschikt over een open keuken en tweede kamer die middels een schuifwand van de woonkamer gescheiden is. Deze tweede kamer is geschikt als tweede slaapkamer, werk- of hobbykamer. De appartementen hebben een ruime slaapkamer, toilet en een badkamer voorzien van wastafel, douche en tweede toilet. Tevens is er in het appartement een berging om bijvoorbeeld als provisieruimte te gebruiken. De servicekosten bedragen € 62,00 per maand.

 

Zuidlaren is een levendig dorp in een mooie omgeving met uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden. In het nabijgelegen centrum vindt u diverse voorzieningen en een uitgebreid winkelaanbod.

lees meer
Kenmerken
Soort object Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1981
Ligging In woonwijk, Aan rustige weg, Nabij centrum
Tuin Ja
Parkeren Ja
Inschrijven op de wachtlijst
Bij interesse kunt u zich ook inschrijven op de wachtlijst voor dit complex